Autor: CroExpress

‘Ovo je sedma godina kako naš Nikola s nama nije progovorio ni riječi, naše su ga ruke grlile svakog dana, a on samo zahvalno svaki put trepne očima. Njegovi su mladenački snovi zastali u prostorijama Vinogradske bolnice. U to vrijeme smo pomislili da nećemo izdržati niti mjesec dana ali smo upoznali mnoge divne ljude, ljude suočene s boli koju život zadaje kad ugrozi zdravlje naših najmilijih.

Ne napušta nas nada i vjera da će se Nikola jednog dana probuditi i barem pričati s nama. Dok postoje plemenite duše kao vaše, dok u srcima živi ljubav koja ne ostavlja mjesta zaboravu, Nikola će živjeti za pruženu dobrotu i sjećanje. Mi nemamo riječi, malo je reći HVALA.

Hvala ti Isuse za Nikolinu hrabrost, za svjetlost koju naziremo na kraju puta gdje će tvoj zagrljaj biti znak da je patnja bila put prema tebi, Isuse. Još jednom, HVALA svima vama koji u sebi nosite onu pravu istinsku ljubav, kad se drugima čini dobro, šutke i u tišini. Srdačan pozdrav, obitelj Vidak.’


Podsjećamo, Nikola je teško stradao 2007. godine kao neizravni sudionik prometne nesreće u Zaprešiću, pokraj Zagreba te se uslijed teških ozljeda mozga i brojnih operacija već sedam godina nalazi u stanju vigilne (budne, wach) kome. Nikola ima i mlađu sestru Lorenu, o njemu se svakodnevno brinu njegovi roditelji Katica i Jozo.

Svi vi koji želite pomoći obitelji Vidak iz Zaprešića pokraj Zagreba, možete to učiniti uz prethodni dogovor s obitelji na broj: 00385 98 773 897.

Datum objave: 05.07.2014.