Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske donio je Odluku o dodjeli financijske potpore za posebne potrebe i projekte od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske za 2024. godinu.

Temeljem provedenog 1. Javnog poziva za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2024. godinu, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske donio je Odluku o dodjeli financijske potpore za posebne potrebe i projekte od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske za 2024. godinu.

#HRVATI U #NJEMAČKOJ SU SPREMNI ZA #VATRENO NAVIJANJE 👏 Šaljite nam vaše fotografije, sa zadovoljstvom ćemo ih objavljivati na našim stranicama 🇭🇷 #Euro2024.

Objavljuje CroExpress – informativni medij Hrvata izvan Republike HrvatskeSubota, 15. lipnja 2024.

Javni poziv provodi se s ciljem promicanja veza i jačanja suradnje Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske te očuvanja i jačanja nacionalnog identiteta, zaštite prava i interesa hrvatskih zajednica, očuvanja hrvatskog jezika, kulturnog stvaralaštva i baštine te poticanja hrvatskog kulturnog zajedništva, kao i pomoći ugroženim pojedincima – pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske.

Kapetane, povedi 🇭🇷 do zlata i pobjede ❤️ Sretnooooo #VATRENI 🇭🇷

Objavljuje CroExpress – informativni medij Hrvata izvan Republike HrvatskeSubota, 15. lipnja 2024.

Odluka o dodjeli financijske potpore nalazi se u dokumentu OVDJE.


Autor: CroExpress/SDUHIRH Datum objave: 15.06.2024.