Novoosnovani nogometni klub „UFC Croatia Salzburg“, održao je u ponedjeljak, 15. svibnja, u župskim prostorijama u Salzburgu izbornu skupštinu Kluba za mandatno razdoblje od 2022. godine do 2026., godine, kao i prvo izvještavanje o načinu rada, ulaganju u novu sportsku opremu i druge financijske potrebe uoči nadolazeće nogometne sezone 2023/2024.

Ono što je najbitnije, jednoglasnom odlukom Skupštine usvojeni su svi prijedlozi, kao i izbor prvog predsjednika. Tu funkciju obnašat će Božo Tadić. Potpredsjednik Kluba je Tomislav Kovač, hrvatski branitelj iz Vukovara, tajnik Haris Borozni, blagajnici Biljan Ugljar i Anastazije Tadić, zapisničar Mateo Andrić, te članovi Nadzornog odbora Herman Brunčić, Božo Žaja i Mijo Šarac.

Održana izborna skupština NK 'UFC Croatia Salzburg', Božo Tadić - novi predsjednik, Tomislav Kovač, vukovarski branitelj  - podpredsjednik
Foto: CroExpress

U svom obraćanju okupljenima, ali i novom vodstvu, uz čestitke, predsjednik Tadić je je pozvao sve članove na suradnju i odgovoran rad jer samo tako Klub može napredovati, i naravno kazao, da će što više težiti da dobiveno povjerenje opravda i odličnim rezultatima.

Održana izborna skupština NK 'UFC Croatia Salzburg', Božo Tadić - novi predsjednik, Tomislav Kovač, vukovarski branitelj  - podpredsjednik
Foto: CroExpress

Vukovarski branitelj Tomislav Kovač, podpredsjenik Kluba detaljno je obrazložio trenutno stanje s igračima, te naglasio potrebu za ulaganje u juniorski pogon po hitnom postupku.

Prve pripeme kreću već od 24. lipnja, dok je prva utakmica na rasporedu 9. kolovoza.


Autor: CroExpress Datum objave: 16.05.2023.