Majka je otkrila da su se njene dvije kćeri igrale i da se jedna zabila u drugu. Kako navodi, nakon pada je nesretna djevočica udarila glavom od zid. Majka kazuje kako ju je uzela u ruke i istrčala vani.

Prije nešto više od dva mjeseca cijelu je Hrvatsku šokirao slučaj nesretne dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške, koja je u zagrebačku bolnicu primljena s teškim ozljedama. Nažalost djevojčica je nakon primitka u bolnicu ubrzo i izgubila bitku za život.

Za nanošenje ozljeda optuženi su roditelji, prvenstveno majka. Inače, ozljede su bile toliko teške da je djevojčica preminula. A roditelji su bili optuženi za zlostavljanje i za zanemarivanje.

S majkom nesretne djevojčice koja je objasnila kako je došlo do nesreće pričao je Dnevnik Nove TV . Majka je otkrila da su se njene dvije kćeri igrale i da se jedna zabila u drugu. Kako navodi, nakon pada je nesretna djevočica udarila glavom od zid. Majka kazuje kako ju je uzela u ruke i istrčala vani.

Na početku je, kako je objasnila, priznala krivicu zbog druge kćeri koja je u biti i kriva za to. ”To je bila jedna obična nezgoda”, naglasila je.

Policiji je potom ispričala što je da se dogodilo.

”Ja sam, kad su me prvi dan ispitali, prvu noć sam, ja sam rekla da ja nisam ništa napravila, da nisam kriva, da nisam joj ništa napravila. Sutradan su oni meni došli reći da ja nešto kažem, bilo što. Da sam izmislila priču, da sam ja nju stavila na stolicu i da sam je udarila glavom o zid. Eto tako. Da ne bi danas, sutra moja mala ova koja se igrala s njom, da ne bi nju danas sutra zvali ubojicom”, rekla je.

Majka tvrdi kako je morala pod pritiskom priznati da je ubila svoju djevojčicu. ”Pod pritiskom sam morala priznati. Oni su mi rekli da ću ja dobiti 20, 30 godina zatvora i da će mi donijeti djecu u posjet, a ja kad sam čula da će mi donijeti djecu u posjet, ja sam bilo što izmislila”, navela je.

Kada joj je novinar rekao kako se u policijskom izvješću navodi da je djevojčica imala hematom na glavi, na čelu i na obje noge, majka je rekla da su te ozlijede nastale od djevojčicinog oca.

”On je nju tukao i maltretirao kao što je i mene. I svu djecu”, dodala je.

Majka je porekla da je ubila svoju djevojčicu i smatra da je za smrt odgovoran suprug. Kazala je i da otkako je izašla iz zatvora nije vidjela supruga te da se što prije moguće planira razvesti.


Autor: CroExpress Datum objave: 18.06.2021.