Iako su ljetni dani iza nas, a jesen se gotovo neprimjetno prišuljala, Rivijera Crikvenica je i dalje „magnet-destinacija“ za veliki broj šetača, sportaša, rekreativaca, pojedinaca koji vole izbjegavati ljetnu gužvu.

Poznato je da je crikvenička rivijera oaza zdravlja, a veliki izbor šetnica, biciklističkih i pješačkih staza pružaju mogućnost opuštanja i rekreiranja u svako doba godine. O tome da TZG Crikvenice podržava svaki oblik rekreacije i zdravog aktivnog života govori veliki broj manifestacija takve vrste na području čitave rivijere, a dokaz o uspješnosti provođenja takvih aktivnosti je oznaka „Official Wellness Champion 2021“ koju je TZG Crikvenice dobila.

U duhu navedenoga, za vas smo tijekom listopada pripremili projekt koji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenome, opuštajuće wellness programe te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na našoj rivijeri, a sve je ujedinjeno pod nazivom „Experience Crikvenica“.

Svake subote u listopadu možete biti sudionik sportsko-rekreativnih programa pod vodstvom stručnjaka. Ono što vas očekuje je sljedeće i to redom:

Biciklijade „Panorama Vinodola“, „Kroz Rivijeru Crikvenica“, „Uz Dubračinu do Tribaljskoga jezera“ te nordijsko hodanje Ljubavnom cesticom i ono na relaciji Crikvenica-Kačjak.  

Outdoor – gastro – wellness uživanje u oazi zdravlja

Prijaviti se možete ovdje:  Link za prijavu-rekreacija   Prijave su moguće i na recepciji hotela u kojem boravite ukoliko ste gost ili putem maila prijava@tzg-crikvenice.hr. U slučaju vremenskih neprilika, aktivnosti se otkazuju.

Uz rekreaciju na otvorenome, uživati možete i gastro delicijama u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica. Krem juha od buče s prepečencem, marinirano povrće s okruglicama falafela s humusom i soja umakom, file bakalara na aromatiziranoj palenti s mediteranskim umakom… samo su neka od jela koja možete kušati po promotivnim cijenama. Ugostiteljski objekti koji su uključeni u program „Experience Crikvenica“ jesu: restoran hotela „Esplanade“, restoran „Burin“ i konoba „Karoca“ u Crikvenici, konobe „Ulika“ i „Riva“ u Selcu te restoran „Domino“ u Dramlju.

Kako bi vaš doživljaj jedne od najpoznatijih destinacija zdravstvenoga turizma bio još potpuniji, naše će zdravstvene ustanove i hoteli za vas pripremiti posebnu ponudu tretmana i usluga. Ustanove i hoteli koji sudjeluju u wellness jeseni na Rivijeri Crikvenica jesu: hotel „Esplanade“ i „Thalasotherapia“ u Crikvenici, hotel „Marina“ i „Terme Selce“ u Selcu.

Više informacija o navedenim sportsko-rekreativnim, gastro i wellness programima možete pronaći u privitku, na web stranici www.rivieracrikvenica.com te na Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Rivijera Crikvenica iznova pokazuje da su sport, rekreacija, zdrav i aktivan način života dostupni svima – bili oni profesionalni sportaši, rekreativci ili pojedinci željni svježeg morskog zraka i aktivnosti na otvorenome.

Dobrodošli ste uključiti se u našu aktivnu, zdravu, jesensku priču. Vidimo se!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Partneri: „Jadran“ d.d., „Terme Selce“ d.o.o., „Thalassotherapia“ Crikvenica, „Elez“ d.o.o., restoran „Burin“, konoba „Karoca“, konoba „Ulika“, konoba „Riva“, restoran „Domino“, BK „Crikvenica“, „Promotiv Travel Outdoor“, KŠR „Gorovo“ Opatija

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, „Eko Murvica“ d.o.o.


Autor: TZ grada Crikvenice Datum objave: 29.09.2022.