Autor: Ante Mamić

Odjednom kao da su se svi Vrazi sjatili na Iračko tlo. Svi se kunu u Boga i svi redom kolju do čijeg god se vrata domognu. Kažu mediji da je silovanje, odsjecanje glave i mitraljiranje prava sreća u nesreći u odnosu na ono što neki nesretnici proživljavaju, samo zato jer su kršćani. Na desetke ljudi, cijele obitelji trpaju žive u rake i zatrpavaju ih, rasčetvoruju ih ravlačeći kamionima, pale ih i tjeraju sunarodnjake da ih jedu, siluju djecu roditeljima pred očima a potom im zajedno odsijecaju glave. Kažu naime, da kršćanima nemaju što dati do li oštrice vlastitoga mača.

Na prvi pogled bi se reklo da su islamski militanti doista krenuli u vjerski rat, sa svima koji nisu ‘pravi’ vjernici. Pa, možda to ipak nije tako. Prozirne su nesmotrenosti velikog javašluka kojem je za cilj spasiti ono što se spasiti ne da, niti je prirodno. ‘Petro dolar’ ide u vražiju mater i za sobom povlači sve koji su od njega živjeli. Ove muslimanske crkaline koje kolju i siluju djecu i ne samo katoličku, jesu plaćenici te iste Amerike koja ih sada, ‘ozbiljno’ tuče avionima. Kažu da im ruše zgrade, a oni se vozikaju u američkim đipovima. Koriste NATO-vo naoružanje i kreću u konačni obračun sa neistomišljenicima.

Hrpa zastrašenih nepismenih budaletina koji odrađuju posao za SAD. Još jučer su ih obučavali američki do(ne)časnici kako bi srušili Siriju. Kad se umiješala Rusija pobjegli su poput šišmiša i lešinarski se bacili na već rastureni Irak. Kažu da stvaraju Kalifat. A svijet, eto povjerovao. Ludost i izmišljotina kojoj nema kraja. Obama, sav u strahu pred propašću vlastitog licemjerja tjera debile na ulijevanje straha u kosti svima koji se ne pokoravaju naftnim kompanijama SAD-a. Kad ne može ništa on hoće sve. On silom i prijetnjom rastura svijet i njegov mir. Irak, Egipat, Libiju, Siriju, Afganistan,…
 
Sad Ukrajinu uvjerava da mu je cilj njihova sloboda a ne nešto dramatično više. Guši se u blatu svoje nemoći i odlučno goni prema vlastitoj propasti. Stotine tenkova tajimice prebacuje u baltičke zemlje, jača svoje baze oko Rusije i bruji o demokraciji. Sotono. Crnji si nego li se prepoznaješ. Sve ćeš napraviti da realiziraš ono o čemu već i ptice na granama prepričavaju. Okupacija svijeta, smanjenje ljudstva čak za dvije trećine, uništenje kršćanstva, jedine religioznosti koja ima uporište u nadnaravnom.

Masonska stoko, ne prepoznaješ da mač ima oštricu s dvije strane. Za vlastitu kreaciju spreman si i rođenu djecu u pakao baciti. Kreiraš neprirodno, nesmotreno otvaraš a da i ne znaš što te iza vrata čeka. Pa jasno, ti imaš odstupnicu, tvoja je vlast od ovoga svijeta. Garonjo, zloslutnice koja se u vlastitom strahu grčiš, to što si otvorio zove se PANDORA. Iz nje izlazi ono što hoće a ne ono što želiš. Kretenu.

Misliš da će bombe padati samo na moje selo a ne i na tvoju djecu. Smrdljivče, ti i oni sa kojima dogovaraš da hrvatski zahrđali helikopteri odlaze na istočnu frontu. Bolesnici, otvorili ste Pandorinu kutiju čiji će vam užas pokositi vlastitu djecu. Naša djeca, umirući rađaju se za raj, a vi i vaše sluge, zlatom popločavate stazu smrti, stazu što u pakao vodi. Pa zbogom. Tamo vas čeka vječnost. A kakva, to ćete sami spoznati.

Datum objave: 17.08.2014.