Cijelo vrijeme Svjetskog prvenstva u kontaktu je s tetkom i bakom u Čišli, zaseoku kod Omiša, a s tribina u Kataru prati ga supruga Josipa.

U zaseoku Čišla podno Mosora, naselju u sastavu grada Omiša, u kući Perišićevih molitva je neizostavni dio svakodnevice. Posljednjih tjedana, naravno, molitva za dragoga nećaka i unuka Ivana, jednoga od hrvatskih junaka katarske epopeje.

U obiteljskoj kući u Čišli žive Ivanova tetka Ana Perišić koja se brine o svojoj majci, baki Luce koja je i majka Ivanova oca Ante. Nakon što je završila dramatična utakmica s Japanom, čiju je završnicu Ivan gledao s klupe, najpoznatiji je Omišanin odmah, još iz svlačionice, nazvao svoje vjerne navijačice u Čišli.

Imao je potrebu javiti se voljenoj baki Luci, koja će u subotu 10. prosinca navršiti 88 godina, i koja se prije utakmice s Japanom molila za sreću svoga unuka u njegovu hrvatskom dresu s brojem 4, s brojnim sumještanima, što se može i vidjeti na YouTubeu u videu nazvanom Krunica za Domovinu i naše vatrene nogometaše, prenosi Večernji list.


Autor: CroExpress Datum objave: 08.12.2022.