PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

19.06.2019
tekst
tekst

Poslovne vijesti

NEOBIČNI OGLASI ZA RAD NA OTOKU Plaće i do devet tisuća kuna

FOTO: Pixabay

FOTO: Pixabay

Poslodavci su sve maštovitiji.

Autor: Morski.hr/ CroExpress

Čini se da se otočki poslodavci trude privući zaposlenike što boljim uvjetima, ali i zanimljivim oglasima. Nakon što su na Sućurju na primamljive uvjete zaposlenja uspjeli pronaći liječnicu, sličan primjer slijede i drugi. Nautički centar Komiža traži radnike. Nude plaće koje nisu loše, nudi se smještaj, ali i mogućnost nagrade za dobar rad, kao i zimske plaće, iako se radi sezonski – do 7 mjeseci. Pročitajte nekoliko njihovih oglasa za posao, piše Morski.hr.

Prodaja suvenira i ulaznica za Modru špilju na otoku Biševu

Zvuči li primamljivo, ako znaš da je plaća i do 7.900 kn netto, da je osiguran smještaj, da te čekamo na sunčanom Visu… ola la… Odvaži se i prijavi na natječaj za ovo radno mjesto, a mi ćemo ti nakon uspješnog probnog roka omogućiti da radiš sezonski do 7 mjeseci. Najvrjednije nagrađujemo ‘zimskom’ plaćom i statusom stalnog sezonca.

Čistačica ili čistač

Svejedno je, samo nam se pridruži i budi naš sezonski radnik ovog ljeta, a mi ćemo te nagraditi odličnom plaćom do 6.000 kuna netto i osiguranim smještajem……. a za najvrjednije pružamo i mogućnost ugovaranja 'zimske ' plaće (status stalni sezonac).…

Okretan si, snalažljiv, komunikativan i voliš upoznavati turiste iz svih dijelova svijeta , ako si odgovorio s DA, idealan si kandidat za sezonca za radno mjesto Konobar na otoku Biševu!


Smještaj smo ti osigurali u Gradu Komiži, ekipa je odlična, napojnice vrhunske, a plaća osigurana i do 7.500,00 kuna netto.
Odradi uspješno probni rok i s nama si minimalno 7 mjeseci..???? a za one najbolje osiguravamo i 'zimsku” plaću' !

Sunce & more & odlična plaća & smješta jriješenn & zabava & dodatna zarada (tips)


Pozivamo te, budi naš sezonac i uspješno odradi probni rok a mi ti osiguravamo sezonski posao u trajanju od 7 mjeseci, a možda i 'zimsku' plaću, sve ovisi o tebi..

A plaća je neodoljiva i do 9.500,00 kuna netto!


Budi odvažan i pridruži nam se ovog ljeta na otoku Visu!

25.01.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.