“Koliko ja znam. Dijelom sam Škot, dijelom Francuz. To nije nešto čime bi se ponosio, niti sramio, mislim. To je činjenica”, izjavio je Malkovich.

Prije par dana slavni holivudski glumac John Malkovich u Lijepoj Našoj je imao nastup. Sa svojim poznatim glazbeno-scenskim performansom “The Music Critic” počastio je sretnike koji su odlučili pogledati njegov nastup, a prije toga za Dnevnik Nove TV prokomentirao je svoje hrvatsko porijeklo i lijepe uspomene koje ga vežu za našu obalu.

“Bio sam ovdje nekoliko puta, uvijek sam uživao. U Zagrebu nisam proveo puno vremena, bio sam samo tri ili četiri puta. Ne poznajem Zagreb toliko dobro. Posjetio sam puno otoka, proputovali smo velik dio obale.

Bilo je lijepo, fantastično. Išli smo na dugačko putovanje, poveo sam kolege i naše obitelji na dugo krstarenje, tri tjedna, prije nekoliko godina. Napola sam Hrvat. Točka. Koliko ja znam. Dijelom sam Škot, dijelom Francuz. To nije nešto čime bi se ponosio, niti sramio, mislim. To je činjenica”, izjavio je Malkovich.


Autor: CroExpress Datum objave: 07.12.2021.