PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

24.08.2019
tekst
tekst

Sport

HOĆE LI HRVATSKA I SRBIJA Zaigrati derbi velikih rivala u Kölnu?

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

I dok je Hrvatska nakon tri kola osigurala drugi krug s tri pobjede, Srbija je u četiri utakmice osvojila tek četiri boda i u posljednjem kolu će joj trebati pravo čudo da se plasira dalje kao treća.

Br. pregleda: 1522

Autor: Z.S.

Hrvatska i srpska rukometna reprezentacija, prema svemu sudeći, neće igrati u drugom krugu Svjetskog prvenstva za rukometaše.

I dok je Hrvatska nakon tri kola osigurala drugi krug s tri pobjede, Srbija je u četiri utakmice osvojila tek tri boda i u posljednjem kolu će joj trebati pravo čudo da se plasira dalje kao treća. Situacija u grupi A je trenutno sljedeća:

1

Srbija u posljednjem kolu igra s Njemačkom, Rusija s Francuskom, a Brazil s Korejom. Jasno je da su Brazilci u najboljoj situaciji da se plasiraju u drugi krug. Srbiji će za okršaj s Hrvatskom trebati pobjeda protiv domaćina, uz poraze Brazila i Rusije.

Srbi su dosad remizirali s Rusijom, pobijedili Koreju, a izgubili od Brazila i Francuske. Hrvatska je pobijedila Island, Makedoniju i Japan i čekaju je još utakmice s Bahreinom u srijedu i Španjolskom u četvrtak.

16.01.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.