PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

23.07.2019
tekst
tekst

Sport

NOGOMETNA LEGENDA NAPALA ZVONU BOBANA Pozvao ga na tučnjavu?!

Youtube snimka zaslona

Youtube snimka zaslona

Argentinac trenutno vodi meksičkog drugoligaša.

Autor: Hina/CroExpress

Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona obrušio se na čelnike Međunarodne nogometne federacije (FIFA) među kojima je bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban.

Maradona je nakon poraza njegove momčadi Dorados de Sinaloa u meksičkom Kupu kritizirao Međunarodnu nogometnu federaciju, a posebno je napao Zvonimira Bobana. Tijekom utakmice je imao i sukob s navijačima Zakatepeka. Pozvao ih je na tučnjavu i krenuo prema njima.

Prema njegovim riječima, čak i nakon odlaska Seppa Blattera, ništa se nije promijenilo u krovnoj kući svjetskog nogometa.

‘Gianni Infantino je obećao novu FIFA-u, ali se ništa nije promijenilo', poručio je Maradona dodavši: ‘Rekao sam predsjedniku FIFA-e da se ništa nije promijenilo od vremena kada je Sepp Blatter bio predsjednik te da se i dalje ne poštuju igrači kao što su Marco van Basten, Ruud Gullit ili ja.’

Maradona je imao poruku i za legendarnog kapetana 'Vatrenih' Zvonimira Bobana koji je od svibnja 2016. godine u funkciji posebnog savjetnika predsjednika FIFA-e za nogometna pitanja. Maradona i Boban su navodno prije nekoliko mjeseci imali verbalni sukob u jednom hotelu u koje su bile brojne nogometne legende.

‘Želim poručiti Bobanu, koji je prihvatio sve loše strane FIFA-e, da možemo ući u ring. Nisam momak od 20 godina, imam 58 i ovakve stvari me vrijeđaju jer sam vjerovao ljudima, ali im više ne vjerujem,’ poručio je Maradona.

Argentinac trenutno vodi meksičkog drugoligaša. 

31.01.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.