PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

23.08.2019
tekst
tekst

Sport

GOSPODIN DRAŽEN IZ BELICE Potez niželigaškog igrača kojeg bi se posramili Henry i Maradona oduševio prave sportaše

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Dragan je prošao Varteksovu školu nogometa zajedno sa Sabolčkim, Karićem, Hrvmanom, Kastelom...

Autor: CroExpress

Da se niželigaški nogomet ne sastoji samo od povišenih tenzija, grubih startova i napucavanja dokaz je igrač BSK Belice.

Široj javnosti malo poznata momčad u lokalne je medije dospjela nakon što je njihov igrač Dragan Sačer sucu, u duhu fair-playa, priznao da je postigao gol rukom. Iako je to njegovu momčad moglo koštati pobjede.

Dragan je kod vodstva 2:1 za svoju momčad zabio gol, a sudac Križarić pokazao je na centar. No, igrač Belice odlučio je napraviti nesvakidašnji potez i priznati grešku.

- Imaš komfor kad vodiš, pa je bilo malo preočigledno za mene. Sudac nije mogao vidjeti, ali ja sam mu odlučio reći jer je za mene to bilo refleksno, ali previše vidljivo. Malo je 'blesavo' da se takav gol primi. Bila je tada još otvorena utakmica, imali su oni kasnije i svojih šansi za izjednačenje, ali nasreću nisu zabili. Dečki su me poslije zezali da bi 'nadrapao' da su izjednačili, ali na kraju je sve dobro prošlo - rekao je glavni akter za Varaždinski.hr.

Dragan je prošao Varteksovu školu nogometa zajedno sa Sabolčkim, Karićem, Hrmanom, Kastelom... Bio je donedavno i trener u tamošnjoj školi nogometa, ali odlučio se posvetiti dvogodišnjem sinčiću.

A sjećate li se što se dogodi kad profesionalni nogometaš zabije gol rukom? Najpoznatiji primjer je Maradonina 'Božja ruka'. A i francuski napadač Thierry Henry postao je najomraženija osoba u Irskoj nakon što je besramno asistirao za gol, primirivši loptu rukom, kojim ih je izbacio iz utrke za Svjetsko prvenstvo 2010. 

17.04.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2019.