PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

05.07.2020
tekst
tekst

Sport

RAKITIĆ NA OPROŠTAJU OD REYESA 'Ne možemo vjerovati što se dogodilo, najvažnije je sada misliti na njegovu obitelj'

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Još uvijek se istražuje uzrok nesreće.

Autor: CroExpress/Hina

Tisuće osoba su se u nedjelju navečer u Sevilli oprostile od Jose Antonija Reyesea, 35-godišnjeg španjolskog nogometaša poginulog u subotu u prometnoj nesreći, a ondje je doputovao i dokapetan hrvatske reprezentacije Ivan Rakitić.  

Lijes s preminulim Reyesom bio je dovezen na Sanchez Pizjuán, stadion kluba Seville, u pripremljenu kapelicu. Ondje je bio položen lijes, pored slike nogometaša, a brojni nogometni djelatnici i prijatelji donosili su vijence. Među njima Rakitić koji je igrao s Reyesom u Sevilli od 2012. do 2014. godine.  

'Ne možemo vjerovati što se dogodilo. Mislili smo da nije istina. Ostavio nas je šokirane', rekao je 31-godišnji Rakitić okupljenim novinarima.  'Najvažnije je sada misliti na njegovu suprugu, roditelje i djecu. Na sve njegove bližnje', dodao je Rakitić koji je bio kapetan Seville od 2013. do 2014. nakon čega je prešao u Barcelonu.  

Reyes je u subotu oko 11.40 sati, vraćajući se s treninga svoje Extremadure, stradao nakon što je njegov automobil sletio s ceste. Još uvijek se istražuje uzrok nesreće u kojoj su stradala i njegova dva bratića. 

03.06.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.