PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

11.07.2020
tekst
tekst

Sport

DEJAN LOVREN ODUŠEVIO Opisao emotivan susret s malim dječakom i njegovom gluhonijemom majkom

Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Veliko srce hrvatskog reprezentativca.

Br. pregleda: 1223

Autor: CroExpress

Hrvatski reprezentativac i Liverpoolov stoper Dejan Lovren na svom Instagram profilu opisao je svoj susret s dječakom i njegovom gluhonijemom majkom nakon utakmice protiv Walesa.

Lovrenova emotivna objava oduševila je njegove pratitelje na Instagramu.  

'Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj ženi, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog dječaka na slici. Nakon sto sam izašao i otišao prema busu, prišao mi je redar i rekao da me traži neka gospođa da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, žena se zahvalila i na očima se vidjela sreća. 

U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga što je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno što je mali? Zašto plačeš? Odgovori on meni plačem jer sam sretan…kad je on meni to rekao osjećao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znače toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne može ni Bog ugoditi.  

Imam tu privilegiju i iznimnu čast da mogu druge ljude učiniti sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja sretan čovjek', opisao je Lovren. 

Na njegovu objavu odgovorila je i jedna komentatorica koja zna dječaka iz Lovrenove priče. 

'Taj dječak David danas svima u školi priča o tebi, kako je plakao od sreće što je dobio dres…. zaista koliko samo male stvari mogu usrećiti ta mala i iskrena srca…bravo veliki i sretni čovječe', odgovorila je hrvatskom reprezentativcu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj zeni, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog djecaka na slici. Nakon sto sam izasao i otisao prema busu, prisao mi je redar i rekao da me trazi neka gospodja da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, zena se zahvalila i na ocima se vidjela sreca. U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga sta je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno sta je mali? Zasto places? Odgovori on meni placem jer sam SRETAN...kad je on meni to rekao osjecao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znace toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne moze ni Bog ugodit. Imam tu privilegiju i iznimnu cast da mogu druge ljude ucinit sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja SRETAN covjek. ???????? ♥️

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

11.06.2019.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.