PROČITAJ NAJNOVIJE VIJESTI IZ HRVATSKOG ISELJENIŠTVA

05.07.2020
tekst
tekst

Sport

PREMA PISANJU ŠPANJOLSKIH MEDIJA Tottenham ima najbolju ponudu za Rakitića

Foto: Hina

Foto: Hina

Od europskih klubova koji su zainteresirani za Ivana Rakitića (32) najbliži tome da ga dovede u svoje redove je Tottenham, koji je spreman platiti odštetu od 20 milijuna eura koliko traži Barcelona, objavili su španjolski mediji.

CroExpress/Hina

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije više je puta isticao da želi ostati u Barci, te da je u najboljim godinama i da još uvijek može igrati na najvišoj razini. Rakitiću istječe ugovor s Barcelonom 30. lipnja 2021. godine, a španjolski mediji su proteklih tjedana puno pisali o njegovom mogućem odlasku na kraju sezone jer ga klub navodno želi prodati.

Osim Tottenhama, za Rakitića su zainteresirani i Sevilla, Juventus te Atletico Madrid. Prema pisanju španjolskih medija, Sevilla nije u stanju platiti 20 milijuna eura odštete, Atletico Madrid nudi samo jednogodišnji ugovor, dok u Juventusu smatraju da je to previše novca za igrača koji ima 32 godine.

Treneru Tottenhama Joseu Mourinhu upravo treba veznjak Rakitićevih kvaliteta i mediji tvrde da je ponuda Spursa najbolja.

04.05.2020.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2020.