U subotu, 14. listopada, s početkom u 19 sati, prostorije Hrvatskog kulturno-sportskog društva Croatia Helsingborg, smještene na adresi Mejerigatan 1c u Helsingborgu, biti će mjesto iznimno zabavne proslave pod nazivom “Izvorna večer”. Organizator ovog posebnog događaja je društvo Croatia Helsingborg.

Svi prisutni će imati priliku uživati u glazbenim čarima grupe “Plehanski odjeci” koja će pružiti iznimno ugodno glazbeno iskustvo tijekom večeri. Ova proslava nije samo prilika za zabavu, već i za druženje, upoznavanje novih lica i jačanje veza među Hrvatima koji žive u Švedskoj.

“Izvorna večer” obećava ugodnu atmosferu, punu veselja i pjesme iz domovine. Ovaj događaj je prilika da se zajednica poveže i osjećaj doma pronađe čak i daleko od Hrvatske. Croatia Helsingborg poziva sve zainteresirane da se pridruže i podijele ovaj poseban trenutak zajedništva.

Očekuje se da će “Izvorna večer” biti nezaboravna noć ispunjena glazbom, smijehom i prijateljstvom. Croatia Helsingborg poziva sve Hrvate u Švedskoj da se pridruže ovom događaju te stvore trajne uspomene i veze unutar svoje zajednice.


Autor: CroExpress Datum objave: 25.09.2023.