Uzbudljive vijesti stižu iz St Albansa, gdje je St Albans Dinamo Football Group uspješno osigurao domaćinstvo Hrvatskog nogometnog turnira za 2024. godinu u Australiji i Novom Zelandu.

Ovaj povijesni događaj označava prvi put nakon 2000. godine da će se ovaj prestižni turnir održati u St Albansu.

Dinamo Football Group, koji djeluje unutar St Albans Saints SC-a, obuhvaća odbore za mlade i seniorne igrače Svetih, Gospic Bears FC, St Albans Vukovar i Wednesday Knights, a njihova strast i predanost nogometu donijeli su im priliku da budu domaćini ovog velikog sportskog događaja.

Jure Dragović, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Australije, izrazio je svoje priznanje ovom entuzijastičnom timu iz St Albansa: “Bilo nam je očito iz stvarne želje Odbora za planiranje turnira da budu domaćini našeg godišnjeg turnira, iz radova koje su već uložili i planova koje su s nama podijelili, da Dinamova nogometna obitelj iz St Albansa želi i mi smo uvjereni da će organizirati turnir dostojan 50. jubilarne godine našeg Saveza.”

Ilija Dragičević, predsjednik St Albans Dinamo FC-a, dodao je: “Za nas je ovo iznimno uzbudljiv trenutak. Bit će nam čast biti domaćini Hrvatskog nogometnog turnira za Australiju i Novi Zeland, i to u jubilarnoj 50. godini Saveza. Naš klub je postigao mnogo uspjeha na terenu i izvan njega u posljednjim godinama, a ovim događajem nastavljamo graditi svoj ugled i prisustvo u nogometnom svijetu. Vrijeme ne bi moglo biti bolje za nas, i radujemo se što ćemo ovaj predivan turnir podijeliti s nogometnim entuzijastima iz cijelog svijeta.”

Na kraju, iz St Albans Dinamo Football Groupa, pozivaju sve zaljubljenike u nogomet da se pridruže ovom slavlju.


Autor: CroExpress Datum objave: 20.09.2023.