U petak, 8. srpnja bio je najavljen koncert Marka Perkovića Thompsona u Donjim Andrijevcima, međutim koncert popularnog pjevača je otkazan zbog obiteljske situacije.

“Na žalost, Marko Perković Thompson je primoran otkazati svoj nastup u Donjim Andrijevcima zbog izvanredne zdravstvene situacije u vlastitoj obitelji”, stajalo je u objavi otkazivanja.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, sin Marka Perkovića Thompsona nalazi se u teškom stanju te je smješten u jednoj zagrebačkoj bolnici. Pozlilo mu je u Splitu, hitna pomoć je iznimno brzo reagirala, a potom je iz Splita prebačen u Zagreb.

Thompsonov sin Ante (17), kako navode osobe bliske obitelji, trenutno se nalazi u bolnici i pod intenzivnom je skrbi liječnika.

U više grupa na Facebooku krenula je i molitva za mladog Antu.

Najavljeni megakoncert u Donjim Andrijevcima z petak, 8. srpnja, s početkom u 20 sati će se održati u izmijenjenom obliku, nastupiti će Miroslav Škoro, dok će nakon njega na pozornicu izaći Opća Opasnost.

‘Nažalost, Marko Perković Thompson je primoran otkazati svoj nastup u Donjim Andrijevcima zbog izvanredne zdravstvene situacije u vlastitoj obitelji. Već kupljene ulaznice su i dalje važeće dok će cijena karata i na dan koncerta iznositi 100,00 kn. Zbog izvanrednih okolnosti, onima koji nisu zadovoljni promjenom glazbenog aranžmana, omogućen je i povrat novca, a koji će biti moguć SAMO na dan koncerta (PETAK) na prodajnom pultu uz predočenje važeće ulaznice’, poručili su organizatori.


Autor: CroExpress Datum objave: 08.07.2022.