“Nakon otprilike pola sata gospodin prilazi mojem stolu verbalno me napadajući te mi je pljunuo u lice, ali i u tanjur s hranom”, navodi Poljak.

Jedan je poljski turist u Stobreču doživio vrlo neugodno iskustvo s vlasnikom restorana. Zbog dugog čekanja ugostiteljskom objektu je dao negativnu ocjenu.

Dugo smo čekali ispred ugostiteljskog objekta da nas uopće puste unutra, nakon što smo uspjeli ući poslužio nas je vrlo neljubazan i bezobrazan konobar. Zbog toga smo odlučili otići i ipak ne jesti u tom restoranu. Nakon što smo pronašli mjesto u obližnjem restoranu na stobrečkoj rivi, napisao sam lošu recenziju na Googleu, na stranici ovog restorana u kojem sam bio nezadovoljan uslugom” navodi Poljak..

Ali nakon toga mu je prišao vlasnik restorana kojeg je negativno recenzirao.

“Nakon otprilike pola sata gospodin prilazi mojem stolu verbalno me napadajući te mi je pljunuo u lice, ali i u tanjur s hranom. Kako sam se samo tada osjećao, tada je nastao verbalni sukob između nas, jer kako da mu ne odgovorim na tako pogrdno ponašanje”, naveo je za Dalmaciju danas.

Nakon određenog vremena stranac se odlučio vratiti u restoran kako bi fotografirao vlasnika i slučaj prijavio policiji. “Dok sam držao mobitel u ruci, vlasnik ugostiteljskog objekta me je počeo udarati i napadao me motikom. On je bio jako ljut i revoltiran, a ja sam se bojao za svoj život. Nakon svega uzeo mi je mobitel iz ruke i bacio ga na pod”, naveo je.

Na kraju su Poljaka priveli jer opsovao na poljskom, a vlasnik nije priznao da mu je oštetio mobitel. “Na kraju sam ja dobio kaznu od 500 kuna“, rekao je.

Cijeli slučaj vlasnik ugostiteljskog objekta nije želio komentirati.


 

Autor: CroExpress Datum objave: 01.10.2021.