Lisa Marie Presley (54), glazbenica i jedina kći rock’n’roll legende Elvisa Presleya, u četvrtak je umrla nakon što je hitno prevezena u bolnicu u Los Angelesu zbog srčanog zastoja.

TMZ je sinoć objavio da su bolničari obavili reanimaciju u njenoj kući prije nego što su je prebacili u bolnicu. Navodno joj je netko dao epinefrin na mjestu događaja kako bi pomogao bolničarima da joj povrate puls. Međutim, sve je bilo uzalud i Lisa Marie Presley je umrla u bolnici.

Majka Lise Marie, Priscilla Presley, potvrdila je vijest o njezinoj smrti u priopćenju za medije.

“Teška srca moram podijeliti tužnu vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Lisa Marie. Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena puna ljubavi koju sam ikada upoznala. Tražimo privatnost dok se pokušavamo nositi s ovim teškim gubitkom. Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama. U ovom trenutku neće biti dodatnih komentara”, rekla je Priscilla.

U 54. godini umrla Lisa Marie Presley, kći Elvisa Presleyja

Još u utorak je bila u javnosti

Inače, Lisa je u utorak bila na dodjeli Zlatnih globusa. Ona i njezina majka bile su prisutne kako bi podržale Austina Butlera, koji je osvojio Globus za ulogu kralja rock’n’rolla u filmu Elvis.

Lisa Marie Presley rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Graceland u Memphisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Gracelandu 1977., u dobi od 42 godine.

Njezina glazbena karijera započela je debitantskim albumom To Whom It May Concern iz 2003. Slijedio je album Now What iz 2005., a oba su dospjela među 10 najboljih na Billboardovoj ljestvici albuma 200. Treći album, Storm and Grace, objavljen je 2012.

Foto: Public Domain


Autor: CroExpress, Hina Datum objave: 13.01.2023.