U Hrvatskoj katoličkoj misiji Innsbruck nedavno je održana duhovna obnova koju je predvodio vikar župe Eisenstadt, vlč. Predrag Ivandić.

Događaj je privukao brojne vjernike koji su se pridružili molitvenoj zajednici “Srce Isusovo” u hodu prema blagdanu Kristova uskrsnuća.

Prvog dana obnove, nakon pobožnosti Križnog puta, svete mise i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, vlč. Ivandić je govorio o iskrenoj i čistoj ljubavi prema Gospodinu koja nas čini bliskima Njemu i Njegovoj milosti.

Drugog dana, fokus je bio na poniznosti te je predvoditelj poticao sudionike da se usredotoče na Gospodina i ponizno kleknu pred Njim u molitvi za milosti.

Trećeg dana, duhovna obnova je završena svetom misom, uz osobna svjedočanstva i nagovore poznatog hrvatskog glazbenika Alana Hržice i njegove glazbene skupine.

U HKM Innsbruck upriličena duhovna obnova koju je predvodio vlč. Predrag Ivandić uz glazbeno animiranje Alena Hržice
FOTO: HKM Innsbruck

Ovaj događaj predstavlja značajan trenutak za Hrvatsku katoličku misiju Innsbruck, koja je nakon više od 50 godina organizirala ovakvu vrstu duhovne obnove. Sudionici su bili duboko nadahnuti propovijedima, nagovorima i molitvama te su ostali obogaćeni i blagoslovljeni za dane koji su pred njima.


Autor: CroExpress Datum objave: 22.03.2023.