U subotu, 10. lipnja, u prostorijama Hrvatskog kulturnog društva u Mariboru otvorena je izložba radova nastalih na jubilarnoj 10. urbanoj koloniji Milena Lah.

Radovi na izložbi predstavljaju široku paletu umjetničkih stilova i tehnika, od slikarstva i kiparstva do instalacija i fotografije.

Posjetitelji će imati priliku istražiti raznolikost i bogatstvo umjetničkih radova koji su nastali tijekom ove jubilarne kolonije. Izložba će biti otvorena za javnost sve do 20. lipnja 2023., pružajući dovoljno vremena da se uživa u vizualnom i kreativnom iskustvu.

Urbana kolonija Milena Lah već deset godina potiče umjetničku kreativnost i suradnju, pružajući umjetnicima platformu za izražavanje i dijeljenje njihovog rada s publikom. Ovogodišnja izložba predstavlja uspješan rezultat njihovog zajedničkog napora i predanosti umjetnosti.

Posjetitelji su pozvani da dođu i dožive ovu izložbu, koja je pravi prikaz umjetničke inspiracije i talenta koji su se susreli u Mariboru. Izložba radova na jubilarnoj 10. urbanoj koloniji Milena Lah zasigurno će ostaviti neizbrisiv dojam na ljubitelje umjetnosti i sve one koji cijene kreativnost i kulturnu raznolikost.


Autor: CroExpress Datum objave: 12.06.2023.