U Vodicama trenutno boravi oko 15 tisuća gostiju, ali i dalje je teško naći slobodan smještaj. Sukladno epidemiološkim mjerama, TZ grada Vodica nastavlja s organizacijom događanja koja su proteklih mjesec dana bila odgođena, a s naglaskom na kulturnim program.

Ovisno o epidemiološkoj situaciji i rasporedu izvođača sve ono što je bilo odgođeno pokušat će nadoknaditi već u rujnu ili dogodine.

19. 08. prvi na redu je šibenski autorski bend Bloom koji će u vodički Đardin donijeti svoj poseban i upečatljiv zvuk. Sutradan u isto vrijeme gosti će moći poslušati JB kvartet, dok u subotu dolazi Arijana Čulina s mono komedijom Disco baba.

Arijana Čulina u ovoj mono komediji na njen poznat – komičan, ali iskren način progovara o starenju, muškarcima, djeci i ženama koje svim sredstvima nastoje sačuvati mladost, o susjedama i samopomoći te ih presijeca poznatim hitovima 80-ih koji su obilježili njezinu mladost. Radi se o ženi koja je zašla već u neke godine i lamentira o svemu što joj se događalo i situaciji u kojoj se nalazi.

U nedjelju slijedi regata Burtiž koja nosi ime prema vještini jedrenja latinskim jedrom, a brojni zaljubljenici jedrenja i tradicije ovog kraja opet će se sastati u Šepurini na otoku Prviću.

U srijedu 23. kolovoza dolazi nam klapa Solaris,  a u  Vodicama će do kraja kolovoza pjevati i nagrađivana vodička klapa Bunari (25.8.) i mladi vodički pop-funk-soul bend Spectrum (28.8.). Nastavlja se i s predstavama za djecu u sklopu Srimarskog lita: 22. kolovoza – ‘Tri mačke’, a 24. kolovoza – ‘Lijepo putovanje Lijepom našom’.

Aktualni program događanja na području grada Vodica možete pronaći ovdje:

Događanja | Turistička zajednica grada Vodica (vodice.hr)


Autor: TZ Grada Vodice Datum objave: 19.08.2021.