U prostorijama restorana “Neuhof Kulinaria” u Baaru održana je 3. Glavna skupština Hrvatsko-švicarskog poslovnog kluba.

Uz članove, Damir Petkov, predsjednik Poslovnog kluba, pozdravio je i ostale goste: mr.sc. Slobodana Mikca, generalnog konzula RH u Zürichu, Tomislava Tudića, prvog tajnika u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Bernu i Jozu Dalića, predstavnika Hrvata izvan RH u Zapadnoj Europi pri hrvatskoj vladi.

Nakon godišnjeg pregleda, koji je Petkov dao s ostalim članovima uprave, financijsko izvješće sastavio je Niko Radat.

Pogled u budućnost dali su Marko Cvitkušić, koji je između ostalog najavio širenje poslovnog kluba na istočnu Švicarsku i Ticino, te Monika Vitez, koja je predstavila naziv “Dan žena” koji će se održati 8. ožujka u Zugu. Daniel Gašić je ekskluzivno proveo prisutne kroz novu web stranicu koja će za nekoliko tjedana zamijeniti dosadašnju.

Damir Petkov je zahvalio svim članovima uprave na angažmanu i predložio ih za reizbor osim Alana Šavara koji je podnio ostavku. Članovi su poslušali njegov savjet i jednoglasno izabrali sve kandidate u Upravu na još dvije godine: Marka Cvitkušića, Daniela Gašića, Niku Radata, Mišu Tomića, Moniku Vitez i Gorana Vukadina. Kao rezultat toga, članovi su također izabrali Petkova za predsjednika na daljnje dvije godine.


Autor: CroExpress Datum objave: 01.03.2023.