Godišnji prijem njemačko-hrvatskog gospodarskog foruma održan je u Frankfurtu, pružajući izvanrednu priliku za raspravu o potencijalu gospodarske suradnje između Hrvatske i Njemačke.

Skup je okupio istaknute članove gospodarstva, uključujući državnog tajnika Uwe Beckera iz Njemačke i hrvatskog državnog tajnika Davora Zoričića, s predstavnicima važnih organizacija poput Marija Šušaka iz Koordinacije vijeća hrvatske zajednice u Njemačkoj (KWVD) i Franje Akmadže iz Hrvatskog svjetskog kongresa.

Ovaj susret predstavlja važan trenutak za razmjenu ideja i perspektiva između dvije zemlje, čiji se odnosi sve više jačaju kroz gospodarsku suradnju. Hrvatska i Njemačka su već godinama uspostavile snažne ekonomske veze, a ovo okupljanje služi kao prilika za daljnje produbljivanje tih odnosa i identifikaciju novih područja suradnje.

Godišnji prijem njemačko-hrvatskog gospodarskog foruma u Frankfurtu svakako je pozitivan korak prema daljnjem jačanju veza između Hrvatske i Njemačke te otvaranju novih prilika za poslovne partnere s obje strane. Očekuje se da će ovakvi susreti nastaviti poticati rast i razvoj bilateralnih odnosa u narednim godinama.


Autor: CroExpress Datum objave: 09.09.2023.