Bernarda je rođena slijepa, imala je 33 operacije oka, a zadnja joj je operacija uništila lijevo oko. Uz to što studira teologiju u Švicarskoj, obožava pjevati.

Iako nije pobjedila, oduševila je Hrvatsku. Bernarda Brunović je slijepa 27-godišnja Zagrepčanka s dugogodišnjom adresom u Švicarskoj, a koju je zamalo predstavljala na Eurosongu 2011.

Na Dori je već nastupila 2019. godine s pjesmom “I believe in true love”. Prošle je godine na Eurosongu trebala pratiti maltešku predstavnicu Destiny Chukuneyere kao koautorica, čiju je pjesmu “All Of My Love” napisala zajedno s Borislavom Milanovom.

Osim Eurosonga Bernarda bi nekima mogla biti poznata i iz showa “Voice Njemačka” gdje se pojavila 2018. godine.

Bernarda je rođena slijepa, imala je 33 operacije oka, a zadnja joj je operacija uništila lijevo oko. Uz to što studira teologiju u Švicarskoj, obožava pjevati.

Nedavno smo imali priliku čuti i njezinu pjesmu posvećenu nerođenom djetetu naslovljenu“Welcome on Earth”. Pjesmu je napisao njemački svećenik vlč. Thomas de Beyer, a Bernarda je izvela u berlinskom Hodu za život u rujnu, donosi portal Aleteia.

U razgovoru za časopis Gig Bernarda je istaknula: “Sigurno je da biti dio glazbene industrije znači prolaziti muku i patnju” te da je “teško biti uz Boga te ostati u njegovoj milosti i ne pasti u grijeh”.

“Potrebno je puno molitve, milosti i vjere kako bi se ostalo uz Boga. Između ostalog molim: “Gospodine, ako je Tvoja volja, uistinu bih rado progledala”.”

“Bilo je trenutaka kad se nisam mogla nositi s tim. Molitva i razgovor s Bogom mi pomaže kad prolazim teške trenutke. Iz Njega crpim svoju snagu, nadam se najboljem i nastavljam se boriti. Kad uskrsnemo neće više postojati bolest, smrt, bol i sljepoća. Uistinu se tome radujem”, poručila je Bernarda Brunović.


Autor: CroExpress Datum objave: 15.02.2021.