NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

12.12.2018
tekst
tekst

Poslovne vijesti

ARRIVA Novi brend u autobusnom prijevozu

Foto: Arriva Hrvatska

Foto: Arriva Hrvatska

Novi brend čine hrvatskom tržištu dobro poznati prijevoznici: Autotrans, APP i Panturist.

Br. pregleda: 1451

Autor: CroExpress/PR

Arriva, članica Deutsche Bahn grupe, na hrvatskom je tržištu prisutna od 2013. posredstvom Panturista, a nakon nedavnog preuzimanja Autotrans grupe, odlučila se za promjenu imena brenda i vizualnog identiteta svih tvrtki te sveobuhvatno unapređenje poslovnih procesa sa još snažnijom orijentacijom na korisnike i njihove potrebe.

‘Želimo da svi naši korisnici Arriva brend doživljavaju kao spoj kvalitete, sigurnosti, inovativnosti i ekološke osviještenosti jer ga kao takvog i gradimo. Visoku kvalitetu usluge jamčimo modernim voznim parkom opremljen USB utičnicama i gratis WiFi uslugom, predanost održavanju visokih standarda sigurnosti na cestama dokazujemo korištenjem najnovije tehnologije, kontinuiranom provjerom sigurnosti svih vozila u floti i sustavnim treningom vozača, inovativnost se najbolje ogleda u razvoju digitalne ponude, a o ekološkoj osviještenosti nabolje govori sustavno investiranje u vozila koja ostvaruje niske emisije ispušnih plinova’, izjavio je Dražen Divjak, generalni direktor Arriva Hrvatska.

^E1BEC2960797D0B36B36545099AAA658A239F36B47453E06C8^pimgpsh_fullsize_distr

Novo ime. Nova snaga.


S obzirom na promjenu imena, novi vizualni identitet dobiti će sjedišta tvrtki u Rijeci, Osijeku i Požegi, 27 kolodvora kojima tvrtka upravlja kao i vozni park od preko 600 vozila, a cjelokupan proces rebrendinga odvijati će se tijekom čitave 2018. godine.

‘Novo ime i vizualni identitet simbolički predstavljaju početak novog razdoblja u poslovanju tvrtke u čijem su središtu interesa korisnici i kontinuirano prilagođavanje usluge njihovim potrebama u svrhu unapređenja korisničkog iskustva. Usporedo s brigom za korisnike intenzivno ćemo raditi na ojačavanju i nadograđivanju snažnih temelja poslovanja u svrhu daljnjeg rasta i razvoja na domaćem i europskom tržištu. Pred nama je uzbudljivo putovanje stvaranja Arriva brenda čija snaga će proizlaziti kako iz naše liderske pozicije u Hrvatskoj tako i iz maksimalne posvećenosti kvaliteti, sigurnosti, inovativnosti, okolišu i potrebama korisnika’, zaključuje Dražen Divjak, generalni direktor Arriva Hrvatska.

22.12.2017.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014