NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.01.2019
tekst
tekst

Hrvatska

MILINOVIĆ PODNIO OSTAVKU U HDZ-U Jer ministar nije postavio njegovu kandidatkinju na čelo Plitvica

Foto: Hina

Foto: Hina

Milinović će u četvrtak u podne održati izvanrednu konferenciju za novinare.

Br. pregleda: 1262

Autor: Hina/CroExpress

Ličko-senjski župan i šef ličkog HDZ-a Darko Milinović podnio je ostavku na mjesto predsjednika županijske organizacije HDZ-a jer je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, a ne kandidatkinju ličko-senjskog HDZ-a, objavio je u srijedu navečer Večernji list.

Milinović će u četvrtak u podne održati izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će, doznaje se u ličkom HDZ-u, zatražiti odgovor je li vrh stranke podržao Ćorićev izbor. Županijska organizacije poduprla je Milinovića, piše Večernji.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić u srijedu je novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, potvrđeno je Hini u srijedu navečer u Ministarstvu.

Kako piše lokalna
Slobodna Lika, Kovačević je idejni začetnik Lika Quality, a ima rezultat u projektu Integralnog gospodarskog razvoja (Integra) Lika 2020, koji je osmislila Lokalna akcijska grupa (LAG) Lika, u koju je uključeno 25 lokalnih partnera, gradova, općina i ustanova s područja Like i podvelebitskog Primorja.Kovačević je i predsjednik Mreže za održivi razvoj Hrvatske, a svoju karijeru počeo je kao predsjednik Uprave Hrvatske Agencije za malo gospodarstvo

04.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014