NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

16.01.2019
tekst
tekst

Hrvatska

PRODAVALI KARTE ZA RUKOMETNO PRVENSTVO U SPLITU PO ASTRONOMSKIM CIJENAMA Policija ih uhitila i kaznila

Ilustracija (foto: Zoran Stupar)

Ilustracija (foto: Zoran Stupar)

Foto: Njuškalo

Oduzeto je ukupno šest pronađenih ulaznica.

Br. pregleda: 1025

Autor: Hina/CroExpress

Dvojica Splićana prekršajno su kažnjeni jer su putem interneta po višoj cijeni prodavali karte za Europsko prvenstvo u rukometu koje 12. siječnja počinje u Splitu, doznaje se u policiji.

Cijeli slučaj su odradili policijski službenici Druge policijske postaje Split koji su i uhitili 42-godišnjaka i četiri godine mlađeg muškarca. Policija je nad njima provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da su putem interneta neovlašteno nudili i prodavali ulaznice za rukometno prvenstvo po znatno većoj cijeni od označene prodajne cijene.

U sklopu kriminalističkog istraživanja od 42-godišnjaka i 38-godišnjaka oduzeto je ukupno šest pronađenih ulaznica, nakon čega su prekršajno kažnjeni zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.Kupio za 600, prodaje za...

I danas se na, primjerice, Njuškalu mogu naći karte koje se preprodaju. Tako, recimo, jedan prodavač dvije karte za utakmicu Hrvatska-Srbija prodaje po 900 kuna, iako su koštale 600. Drugi pak za dvije karte za istu utakmicu traži čak 2000 kuna.


04.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014