NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

16.12.2018
tekst
tekst

Sport

ČERVAR OTKRIO ŠTO JE S DUVNJAKOM 'Ozlijedio je list, još ne znamo koliko je teško...'

Foto: Hina/Mario Strmotić

Foto: Hina/Mario Strmotić

Pobjeda je zaslužena i vrijedna, ali to je ipak samo jedna pobjeda, prva stepenica u našem naumu, kazao je Červar.

Br. pregleda: 1386

Autor: Hina/CroExpress

Obrana i tranzicija su najzaslužniji za našu pobjedu protiv Srbije, ali prava je šteta što se Domagoj Duvnjak ozlijedio, kazao je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar nakon pobjede nad Srbijom (32-22) u Splitu.

‘Bili smo strpljivi, jaki u obrani i to nam se isplatilo. Srbija je od samog početka zaigrala vrlo disciplinirano, mi smo to prihvatili i sačekali trenutak kada smo se uspjeli odvojiti. Pobjeda je zaslužena i vrijedna, ali to je ipak samo jedna pobjeda, prva stepenica u našem naumu’, kazao je Červar, koji je kazao da Duvnjak ima ozljedom lista desne noge, koju je najbolji hrvatski igrač zaradio sredinom drugog dijela.

‘Pobjedu je ipak zasjenila Duvnjakova ozljeda. Radi se o listu, a koliko je teška, znat ćemo tek nakon što obavi pregled. Mi smo ga taman željeli promijeniti trenutak prije ozljede, ali od velike buke u dvorani nismo uspjeli. Valjda je tako moralo bit’.

Hrvatska nakon Srbije igra u nedjelju protiv Islanda koji je s 24-22 slavio protiv Švedske.

‘Za mene je pobjeda Islanda ipak iznenađenje. Igrali su puno međusobnih utakmica i Šveđani su veliku većinu dobili, pa su ih valjda potcijenili. Islanđani su se ranno odvojili na veliku razliku, a Šveđani, koji su odlična reprezentacija, ali imaju problem s visinom, nisu to mogli dostići. Island je vrlo kvalitetan protivnik i morat ćemo se izuzetno dobro pripremiti za njih. Naravno, ttrebat će nam i podrška gledatelja kao što je to bila danas, a to znači nevjerojatna’, zaključio je Červar.  

13.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014