NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.01.2019
tekst
tekst

Sport

(VIDEO) MIOČIĆ OSTAJE SVJETSKI PRVAK Pobijedio je Ngannoua, a zatim oduševio sve: 'Bit ću tata!'

YouTube screenshot

YouTube screenshot

Miočić je kroz svih pet rundi bio bolji borac.

Br. pregleda: 2371

Autor: CroExpress

Stipe Miočić u potpunosti je izdominirao Francisa Ngannoua kroz 25 minuta njihove UFC 220 borbe za teškašku titulu, čime je postao prvi UFC-ov teškaški prvak koji je tri puta obranio titulu prvaka!

Kako piše fightsite.hr, Miočić je kroz svih pet rundi bio bolji borac, taktički je odradio sve što je bilo potrebno i uvjerljivo je obranio titulu, čemu najbolje svjedoći sudački skor, tri puta po 50-44.

Stipe Miočić odbio je (s razlogom) čast koju Dana White inače daje prvacima, odnosno nije dozvolio da mu predsjednik UFC-a stavi pojas oko pasa. Uzeo mu ga je iz ruke te dao svom treneru, a nakon toga je javno otkrio kako uskoro postaje otac.

'Ja sam najstrašniji, ja sam najopakiji čovjek na svijetu!', rekao je Stipe čim je Joe Rogan ispred njega stavio mikrofon, a onda je odlučio odati čast svom protivniku: 'Ozbiljno me pogodio i uzdrmao u prvoj rundi, ali izdržao sam, a nakon toga sam preuzeo kontrolu nad borbom. Naravno da sam bio u opasnosti od tih udaraca, pa pogledajte ga, ovo je opak tip.'

Rogan je nakon toga pokušao još nešto izvuči iz njega, možda prozivku nekom idućem protivniku ili nešto slično tome, no zapravo je dobio samo jednu ekskluzivnu informaciju.

'Bit ću tata, to je jedino što mi je od ovog trenutka nadalje bitno. Dobit ćemo bebu!', rekao je Stipe uz slavodobitni urlik, nakon čega je otišao proslaviti sa svojim timom i suprugom. 

21.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014