NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.02.2019
tekst
tekst

Hrvatska

(VIDEO) STANKOVIĆ VODI ŽELJKU MARKIĆ I RASPUDIĆA NA KLOPU POD JEDNIM UVJETOM 'Ninu vodim na roštilj, a Željku na punjene paprike ako...'

Youtube snimka zaslona

Youtube snimka zaslona

Stanković je u nedjeljnoj emisiji ugostio suca Mislava Kolakušića.

Br. pregleda: 1200

Autor: CroExpress

Aleksandar Stanković, voditelj popularne emisije HRT-a 'Nedjeljom u 2', ponudio je Željki Markić i Nini Raspudiću odlazak na 'gablec' pod uvjetom da objave dokaz da je on imao informacije ili dogovor s Vladom da će se donijeti zakon protiv govora mržnje u medijima.

Podsjetimo, Stanković je prošle nedjelje na kraju emisije imao monolog u kojem je pozvao na zaustavljanje govora mržnje u medijima, na što su mnogi reagirali, između ostalih i Markić i Raspudić.

'Draga Željka i dragi Nino, ako iznesete i najmanji dokaz da sam bilo što dogovorio s Vladom, da sam imao ikakve informacije iz Vlade da se donosi zakon o medijima koji će spriječiti mržnju, ja vas vodim na finu klopu. Znam da gospodin Raspudić voli roštilj, idemo na roštilj. Vi Željka punjene paprike, suši, štogod, ako donesete dokaz'.

Stanković je u nedjeljnoj emisiji ugostio suca Mislava Kolakušića s kojim je razgovarao o ovršnom zakonu, 'lex Agrokoru' i drugim temama. 

22.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014