NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.02.2019
tekst
tekst

Poslovne vijesti

POZIV NA ZAJEDNIČKO IZLAGANJE Na međunarodnom sajmu tehnologija, podugovaranja i dizajna brodica, jahti i velikih brodova SEATEC 2018

Seatec 2018 će se održati od 5. do 7. travnja u Marini di Carrara, u Italiji.

Autor: CroExpress

U okviru promocije hrvatskoga gospodarstva, HGK – Komora Zagreb planira, prema interesu i odazivu članica, organizirati zajedničko sudjelovanje hrvatskih tvrtki na 16. međunarodnom sajmu tehnologija, podugovaranja i dizajna brodica, jahti i velikih brodova Seatec 2018, koji će se održati od 5. do 7. travnja u Marini di Carrara, u Italiji.

Komora Zagreb spremna je, ovisno o interesu, za članice zakupiti 27 četvornih metara opremljenog izložbenog prostora na sajmu u okviru posebno napravljenog dijela sajma Medvillage ili Mediteransko selo, koje je napravljeno s idejom da okupi sve zemlje izlagače s područja Mediterana. Troškove zakupa štanda (uključujući standardnu opremu prostora) i izlaganja na sajmu tvrtke dijele s Komorom. Za organiziranje takvog izlaganja potrebno je pet hrvatskih tvrtki.

Dio sveukupnih troškova izlaganja na sajmu pokrit će Komora Zagreb, a ostatak međusobno dijele tvrtke izlagači. S time u skladu, predviđeni troškovi svakog izlagača za sudjelovanje na sajmu, koji uključuju najam opremljenog prostora, obveznu registraciju i zajedničkog informatora HGK, iznose 500 eura u kunskoj protuvrijednosti, u slučaju prijave pet izlagača. U slučaju manjeg ili većeg broja prijavljenih tvrtki, izradit će se nova kalkulacija troškova.

Na štandu će tvrtke imati priliku za predstavljanje svojih poslovnih mogućnosti te za predstavljanje promotivnim materijalima. Tvrtke pojedinačno snose troškove transporta promotivnog materijala te putovanja i smještaja svog predstavnika na sajmu.

Zainteresirani za sudjelovanje uz navedene uvjete mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca na dnu web-stranice najkasnije do utorka, 30. siječnja.

Za sve dodatne informacije kontakt-osoba u Komori Zagreb je Maša Orlović, tel.: 01/4606-784, e-mail: morlovic@hgk.hr.

24.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014