NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

16.01.2019
tekst
tekst

Vjera

OZDRAVLJENJE U KOPRU Dječak koji se trebao roditi s Downovim sindromom rodio se potpuno zdrav!

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Žena koja nam se javila uopće ne sumnja da je sve to rezultat molitve!

Br. pregleda: 1255

Autor: Dražen Bušić/Snaga za život

Ovih dana dobio sam telefonski poziv iz Slovenije. Na drugoj strani bila je mlada žena, Slovenka koja je prije tri mjeseca bila na seminaru koji sam sa suradnicima održao u Kopru.

Meni je to bio deveti seminar u tom gradu i već sam više osoba poznavao vrlo dobro. Bila je to poveća grupa vjernika koju u podjednakom broju čine Slovenci i Hrvati koji tamo žive i rade. Seminar je trajao dva dana a zadnji dan sam pozvao roditelje s djecom koji žele primiti molitvu da dođu naprijed. Kao kroz maglu se sjećam jedne trudnice za koju smo molili. U međuvremenu ova je žena rodila zdravog sinčića što samo po sebi nije ništa neobično. 

Neobično je to da se mališan nije trebao roditi zdrav već bolestan. Naime, dok je ova žena bila u dvanaestom tjednu trudnoće liječnici su joj rekli da treba abortirati jer dijete ima Down sindrom i Edvards sindrom što znači da je neizlječivo bolesno. Ova majka i njezin suprug niti jednoga trena nisu pomišljali na abortus. Bili su zabrinuti ali ne zdvojni. Molili su se za Božju volju i tako su došli na naš seminar. Samo dva mjeseca nakon toga susreta žena je rodila zdravo dijete. E sad, što se tu dogodilo? Moguće pogrešna procjena liječnika a moguće i čudo ozdravljenja! Ukoliko je ovo prvo, pitam se kako je moguće samo tako razbacivati se dijagnozama nakon čega bi se mnogi roditelji odlučili za abortus? Bogu hvala da je maleni N. došao na ovaj svijet preko razumnih roditelja koji znaju da kad Bog daje život, daje i svrhu za taj život pa makar taj život bio popraćen patnjom bolesti. Bili su spremni na sve pa i na čudo, a kako stvari stoje, Bog je učinio čudo. O tome svjedoči medicinska dokumentacija. Slava Bogu našemu!

Žena koja nam se javila uopće ne sumnja da je sve to rezultat molitve!

Ovaj poziv iz Slovenije jako me obradovao, kako radi činjenice čudesnog ozdravljenja, tako i radi napetosti koja posljednjih mjeseci ne jenjava između nas i susjeda. No, moram reći da u stvarnosti zapravo i nije tako. Za vrijeme pauza naših seminara u Kopru s našim smo susjedima otvoreno razgovarali o svemu u vrlo opuštenoj i ugodnoj atmosferi.

Članovi ‘Snaga tima’ na posljednja dva seminara u Kopru, osim moje supruge Kristine i mene bili su još Matija Andrijanić, Borna Turić i Martin Vuk. Radujemo se novom susretu s našim prijateljima u Kopru.

26.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014