NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

22.01.2019
tekst
tekst

Aktualno

LJUPKA LINA TRAŽI DOM Razigrana i vesela, pružit će vam bezuvjetnu ljubav

Foto: Svjetlana Petras

Foto: Svjetlana Petras

Foto: Svjetlana Petras

Prednosti udomljavanja psa su brojne.

Br. pregleda: 1098

Autor: Z.S.

Ljupka Lina traži dom! Rođena je 01.12.2017., izuzetno pametna, znatiželjna, hrabra, brzo uči, dobra i draga, ima razigranu i veselu narav. Malena će biti zadovoljna s toplim krevetićem, redovitim šetnjama i brižnom obitelji koja bi joj pružila puno ljubavi i prigrlila je kao ravnopravnog člana.

Teška je oko 4 kg, pa će malena kada naraste vjerojatno biti srednjeg rasta, 15-20 kg. Očišćena je od unutarnjih i vanjskih parazita, cijepljena za zarazne bolesti, čipirana.

Prednosti udomljavanja psa su brojne: dobivate najboljeg prijatelja koji će vam se veseliti po povratku sa posla, koji će vas izvući u šetnju, koji će vam svojim psećim trikovima izmamiti osmijeh na lice i koji će vas bezuvjetno voljeti, a to je neprocjenjivo.

Nalazi se u Zagrebu, udomljava se uz provjeru uvjeta (svraćanje u obitelj udomitelja na pet minuta na upoznavanje) i potpisivanje ugovora (uobičajeni ugovor o udomljavanju u kojem piše da će se novi vlasnici brinuti o psu, davati mu hranu, vodu, veterinarsku njegu ako zatreba i sterilizaciju kada dođe vrijeme za to). Prijevoz do udomitelja se može organizirati ako su van Zagreba.

Kontakt: +385913772682 ili inbox Svjetlane Petras

26.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014