NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

16.01.2019
tekst
tekst

Sport

HVALA, MIRKO! Alilović se oprostio od reprezentacije: 'Uvijek sam davao sve od sebe'

Foto: Hina

Foto: Hina

Prije prvenstva je donio odluku.

Br. pregleda: 2187

Autor: Hina/CroExpress

Ovo je bila moja zadnja utakmica za reprezentaciju, dosta je bilo, kazao je hrvatski vratar Mirko Alilović nakon utakmice s Češkom na EURU u Zagrebu.

'Uvijek sam davao sve od sebe za reprezentaciju u ovih 11 godina, nekad je išlo, a nekad i nije. I prije prvenstva sam donio odluku da odlazim, a događaji na ovom prvenstvu su tu odluku samo ubrzali. Šteta što nismo u polufinalu, ali samo bar završili prvenstvo s pobjedom', kazao je Alilović. Osim njega, od reprezentacije se oprostio i Igor Vori, koji danas nije bio u sastavu.

Na utakmici protiv Češke je debitirao Halil Jaganjac, velika nada hrvatskog rukometa.

'Da mi je netko prije pet mjeseci kazao da ću biti i u širem popisu reprezentacije, rekao bih mu da je lud. A meni se danas ostvario najluđi san, debitirao sam za reprezentaciju samo s 19 godina. Bilo je treme, ali je brzo nestala', kazao je Jaganjac.

'Lijepo je ipak s pobjedom okončati ovo prvenstvo, mada se bilo jako teško motivirati za ovu utakmicu. Ostaje nam žal za polufinalom, ali možda to ne trebamo smatrati tragedijom. Ja sam i prije početka EURA govorio da ima čak desetak selekcija koji mogu postati prvaci, a u tako izjednačenoj konkurenciji nas je skupo koštala ozljeda Domagoja Duvnjaka protiv Srbije', kazao je Manuel Štrlek, strijelac četiri gola protiv Češke.  

27.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014