NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.02.2019
tekst
tekst

Poslovne vijesti

PRIJAVITE SE Hrvatski gospodarstvenici organizirano putuju u Australiju

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Prijave do 30. siječnja.

Autor: CroExpress

Hrvatska gospodarska komora pripremila je posjet poslovnog izaslanstva Australiji od 9. do 17. ožujka (u kraćoj varijanti do 15. ožujka).

Obrazac prijave koji će poslužiti za pronalaženje poslovnih partnera prema iskazanom interesu članova poslovnog izaslanstva nalazi se
OVDJE.

Australske institucije, mješovite australsko-hrvatske komore te naša diplomatsko-konzularna predstavništva, pokušat će za poslovne kontakte pronaći odgovarajuće australske tvrtke, a tome će pomoći što precizniji podaci koje unesete u Obrazac prijave.

Ako se odlučite na sudjelovanje u izaslanstvu, moli se da popunite priloženi obrazac prijave na engleskom jeziku najkasnije do petka, 30. siječnja do 12 sati.

Odlučite li se za putovanje prema ponudi turističke agencije koja će organizirati putovanje, agencija će vas izravno kontaktirati (kada HGK dobije vaš ispunjeni obrazac prijave) vezano uz uvjete prijave, uplatu depozita i ostalih detalja. HGK će organizirati transfere prema priloženom programu te osigurati prostore za odvijanje poslovnih razgovora i društveni program te asistirati sudionicima tijekom čitavog putovanja.

Za sva pitanja kontakt-osoba je Davorka Car (dcar@hgk.hr, tel: 01/4606 800).

29.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014