NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

21.01.2019
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

(VIDEO) GLASNOVIĆ ZA GOVORNICOM S BIJELOM TRAKOM OKO RUKE Evo zbog čega ju je stavio

YouTube screenshot

YouTube screenshot

Glasnović je pobrojao i najveće prijetnje Hrvatskoj.

Br. pregleda: 2375

Autor: CroExpress

Zastupnik dijaspore u Saboru, Željko Glasnović, s bijelom trakom oko ruke podsjetio je na 75 žrtava Hrvata u Tovarniku koje su ubili, kako je rekao, velikosrpski imperijalisti, na godišnjicu i ukop tih žrtava.

Za zločine u Tovarniku nitko nije odgovarao, upozorio je zastupnik, navodeći da je najmlađa žrtva imala samo šest mjeseci, najstarija 104 godine. Najmlađa žrtva silovanja bila je djevojčica od pet godina, najstarija je imala 80 godina.

Glasnović je pobrojao i najveće prijetnje Hrvatskoj. To su, kaže, bivši kadrovi i kriminalne skupine koje su se udružile nakon i za vrijeme Domovinskog rata da preuzmu državu, zatim korupcija, disfunkcionalna država, pravosudna konfuzija...

'Evo govorimo o nepotizmu, … (Ivan) Vrdoljak priskrbio je bivšoj firmi i ženi 150 milijuna kuna, jel' to nepotizam', upitao je Glasnović mašući snopom papira.

Predsjednik HNS-a Vrdoljak je u HEP, tvrdi, stavio svakoga, od pizza majstora do kućnog ljubimca i nikom ništa, poručivši da Hrvatskoj treba nova generacija 'mladih glava' koji nisu korumpirani, okaljani duhom prošlog sustava.

31.01.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014