NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

21.01.2019
tekst
tekst

Kultura

NEMA NA ČEMU CroExpressu zahvalnica festivala 'Kao nekad pred Božić'

Foto: CroExpress

Foto: CroExpress

Održan u prosincu u Sarajevu.

Br. pregleda: 1118

Autor: CroExpress

Zbog medijskog pokroviteljstva festivala božićnih pjesama 'Kao nekad pred Božić 2017.' koji se početkom prosinca prošle godine održao u Sarajevu, naš je portal ovih dana primio i zahvalnicu.

Ovim putem želimo poručiti – nema na čemu, i drugi put!

Glazbeno-scenski spektakl ’Kao nekad pred Božić’ osmišljen je kao središnja predbožićna manifestacija u BiH, koja se održava u Sarajevu, a taj je događaj i ove godine ispunio svoj cilj – stvaranje blagdanske atmosfere i doprinos kulturnom životu bh. glavnog grada i BiH, te prenošenju božićnih poruka mira, veselja, radosti i tolerancije kroz prigodnu glazbu, tekst i vizualni događaj.

Ovaj nas je tradicionalni glazbeni događaj – posvećen najradosnijem katoličkom blagdanu Božiću – uveo u adventsko, predbožićno vrijeme, te stvorio pravi blagdanski ugođaj u Sarajevu. Kao i prethodnih godina, mnogobrojna publika uživala je u izvedbama tradicionalnih i autorskih božićnih pjesama, predstavljanju narodnih igara i običaja, te u zabavnom programu Festivala pod nazivom ‘Novogodišnji tobogan’ u koje su nastupili doajeni glazbene scene i glazbene legende.

Kako je bilo, pročitajte u idućim člancima:

(FOTOGALERIJA) KAO NEKAD PRED BOŽIĆ Zvijezde estrade raspjevale publiku u Sarajevu 


KAO NEKAD PRED BOŽIĆ 2017. Ovim projektom želimo stvoriti blagdansku atmosferu u glavnom gradu BiH' 

KAO NEKAD PRED BOŽIĆ 2017. 'Festival harmonizira osjećaj pripadnosti hrvatskom narodu i privrženost multinacionalnoj BiH' 

'KAO NEKAD PRED BOŽIĆ 2017.' Festival božićnih pjesama, narodnih igara i običaja 

07.02.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014