NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

21.01.2019
tekst
tekst

Poslovne vijesti

HRVATSKA JAČA IMIDŽ NA SJEVERU NJEMAČKE Predstavljena na sajmu u Hamburgu

Foto: HTZ

Foto: HTZ

Hamburg broji gotovo dva milijuna stanovnika i drugi je grad po veličini u Njemačkoj.

Autor: CroExpress

Jačanje imidža Hrvatske na sjevernom dijelu Njemačke jedan je od strateških ciljeva hrvatskog turizma. U tu je svrhu Predstavništvo HTZ-a Frankfurt, zajedno s partnerima, organiziralo nastup na sajmu Reisen, koji se od 7. do 11. veljače održavao u Hamburgu.

Nastup na sajmu odvijao se na zajedničkom hrvatskom štandu na kojem su, uz Hrvatsku turističku zajednicu, svoju ponudu predstavili i turističke zajednice Istre, Kvarnera, Crikvenice te turoperator Rivatours. Na sajmu su bili prisutni i TZ Otoka Vira, turoperator Misir Sonnenreisen (specijalist za Hrvatsku) te Jadranka iz Malog Lošinja koja se predstavljala u hali s camping ponudom.

Hrvatski je štand već u prvom danu sajma posjetio veliki broj partnera, poglavito iz Hamburga i okolice, koji su izrazili zadovoljstvo te poručili da se sve više poslovnih subjekata iz Hrvatske interesira za naklonost gostiju s njemačkog sjevera. Očekivalo se da će sajam posjetiti ukupno oko 70.000 posjetitelja.

Hamburg broji gotovo dva milijuna stanovnika i drugi je grad po veličini u Njemačkoj. Interes za Hrvatskom raste i u tom gradu što potvrđuje sve razvedenija mreža zrakoplovnih veza prema hrvatskim zračnim lukama. Kako bi se nastavilo jačanje prisustva na sjeveru Njemačke, predstavništvo će organizirati i tri prezentacije za turističke agencije i to u Hamburgu, Bremenu i Berlinu.

12.02.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014