NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

14.12.2018
tekst
tekst

Sport

SPEKTAKL NA LOŠINJU Ekstremnu biciklističku utrku gledat će više od milijun ljudi diljem svijeta

Foto: Sandro Tariba

Foto: Sandro Tariba

World cup - Downhill Lošinj.

Br. pregleda: 1120

Autor: CroExpress

Tristotinjak natjecatelja iz zemalja cijeloga svijeta od 21. do 22. travnja 2018. godine spuštat će se 1,8 km dugim stazama i vidikovcima otoka vitalnosti, natječući se u ekstremnoj biciklističkoj spust utrci World cup – Downhill Lošinj.

World cup - Downhill Lošinj smatra se unikatnom utrkom obzirom da će natjecatelji pedalirati kroz urbano područje, što će biti prvi slučaj u svjetskom kupu. Također, Red Bull Media House te 19 televizijskih kuća koje će otkupiti prava prijenosa, prijenosom uživo omogućit će prijenos u 99 zemalja, a očekuje se da će utrku uživo pratiti više od milijun gledatelja.

Ekstremno biciklističko natjecanje ili spust 'Downhill', nastalo iz proljetnih treninga slovenskih biciklista, održat će se u organizaciji Atletskog kluba Lošinj i Mountain bike kluba iz Trbovlja, uz punu podršku Grada Malog Lošinja, Lošinj Hotels & Villas i Turističke zajednice Grada Malog Lošinja.

Biciklistički vikendi, miomirisne staze otoka vitalnosti s jedinstvenim pogledom, zanimljive prepreke šumskih putova te profesionalna organizacija brdsko- biciklističkih utrka, privući će brojne natjecatelje, ali i gledatelje iz cijeloga svijeta.

Prijave i info: losinjworldcup.com 

27.02.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014