NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

14.12.2018
tekst
tekst

Poslovne vijesti

5. KONFERENCIJA O PRAVU I POLITICI TRŽIŠNOG NATJECANJA Dođite u svibnju na Ekonomski fakultet u Zagrebu

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

u spomen na dr. sc. Vedrana Šoljana.

Autor: CroExpress

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, uz visoko pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, 10. svibnja održat će se 5. konferencija o pravu i politici tržišnog natjecanja u spomen na dr. sc. Vedrana Šoljana: Provedbeni prioriteti i novi izazovi.

Konferenciju organizira Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Agencijom za zaštitu tržišnog natjecanja, Hrvatskim društvom za pravo i politiku tržišnog natjecanja (HDPPTN, u osnivanju) i Europskim dokumentacijskim centrom EFZG-a (EDC-KDC), a uz potporu Hrvatske gospodarske komore.

Ova tradicionalna, godišnja konferencija namijenjena je odvjetnicima, sucima i drugim pravosudnim djelatnicima, korporativnim pravnicima, poduzetnicima, zaposlenicima u državnoj i javnoj upravi te akademskom sektoru u Hrvatskoj, ali i široj regiji.

Cilj je ove međunarodne interdisciplinarne znanstveno-stručne konferencije razmijeniti znanja i iskustva o primjeni pravila o zaštiti tržišnog natjecanja i u europskom i u hrvatskom kontekstu. Konferencija se održava u spomen na dr. sc. Vedrana Šoljana (1962. – 2008.), autora ugledne monografije Vladajući položaj na tržištu i njegova zlouporaba u pravu tržišnog natjecanja Europske zajednice, nekadašnjeg člana Katedre za pravo Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i člana nekadašnjeg Savjeta za zaštitu tržišnog natjecanja. 

Više informacija doznajte OVDJE.

Prijaviti se možete OVDJE.

13.03.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014