NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

14.12.2018
tekst
tekst

Iseljenički info

TOUR OF CROATIA Biciklisti u Crikvenicu stižu u petak, dočekat će ih navijači na kopnu i moru

Foto: TZ Crikvenica

Foto: TZ Crikvenica

Foto: TZ Crikvenica

Foto: TZ Crikvenica

Svi ljubitelji sporta, biciklizma, dobre zabave i Crikvenice, pridružite nam se u navijanju.

Autor: CroExpress/PR

Još nas svega nekoliko dana dijeli od jednog od najuzbudljivijih sportskih događanja u 2018. godini, međunarodne poznate biciklističke utrke naziva ‘Tour of Croatia’. Utrka će se održati u razdoblju od 17. do 22. travnja u 6 etapa, a ukupna duljina staze iznosi 1075 kilometara.

Crikvenici je pripala čast biti domaćinom cilja četvrte etape u petak, 20. travnja. Na Trgu Stjepana Radića natjecatelji će imati crveno-bijeli doček – navijače u crveno-bijelim majicama, crveno-bijelu zastavu i balone, te veliko srce crvene boje. Podršku neće imati samo s kopna, već će ih i s mora bodriti naši veliki i mali jedriličari.

Prve bicikliste možemo očekivati oko 16 sati, kada je predviđen prolazak kroz naš Trg te nastavak vožnje prema Bribiru, Novom Vinodolskom, a prvi dolasci na cilj su predviđeni oko 16:40 sati, također na Trg.

Za potrebe biciklističke utrke, Trg Stjepana Radića će biti cjelodnevno zatvoren za promet, a Ulica Ivana Skomerže, Frankopanska ulica, Kotorska ulica, Zidarska ulica (sve do magistrale) bit će zatvorene u istu svrhu u razdoblju od 15:30 do 18:30 sati.

Svi ljubitelji sporta, biciklizma, dobre zabave i Crikvenice, pridružite nam se u navijanju i zajedno s nama svijetu pošaljite najljepšu razglednicu iz Crikvenice, obzirom na tv prijenos utrke u više od 170 zemalja. Osim prirodnih ljepota, pokažimo svijetu i naš navijački duh.

Detaljnije informacije možete pronaći na internetskoj stranici organizatora – agencije ‘Top Sport Events’ d.o.o. iz Viškova.

13.04.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014