NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

10.12.2018
tekst
tekst

Iseljenički info

SLATKI VIKEND NA CRIKVENIČKOJ RIVIJERI Pozvani ste na 8. Festival jagoda

Foto: TZ Grada Crikvenice

Foto: TZ Grada Crikvenice

U Selcu.

Autor: CroExpress/TZ Grada Crikvenice

Voće koje je opjevano u glazbenim hitovima, spominjano u književnim djelima, personificirano kao jedan od omiljenih likova u animiranim filmovima, obožavano od strane široke populacije, zasigurno zaslužuje vlastiti festival.
Naime, riječ je o 8. po redu Festivalu jagoda koji će se održati u Selcu 19. i 20. svibnja 2018. godine.

Organizatori smatraju kako je jedan dan premalo za ovakav tip festivala te mu posvećuju čak dva dana. Razloga je mnogo, a na vama je da ga posjetite i otkrijete ih, poručuju.

Očekuju vas razne slastice i napitci od mnogima omiljenoga voća: sladoled i palačinke od jagoda, čokoladna torta s jagodama, cheesecake s jagodama, 'košarice' s jagodama, kokteli i pjenušac od jagoda, sok od jagoda i sl.

Navedena dva dana će sve biti u znaku tog slatkog voća, tako da vas organizatori upozoravaju da se ne iznenadite što će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete – u šetnji rivom, na terasi kafića, u restoranima...

Iako je program događanja smješten u Selcu, ponude mnogobrojnih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenice će biti u znaku ovog festivala.

Na festivalu ćete moći i nabaviti suvenir u obliku slastice, ukusnoga pića, sirovih jagoda i sl. za svoje najmilije, Izbor je na vama, a mogućnosti je mnogo.

Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle. U privitku vam dostavljamo letak s programom događanja u sklopu 8. po redu Festivala jagoda.

Organizator 8. Festivala jagoda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a suorganizator Udruga proizvođača jagoda 'Jagodni prsten'.

Pokrovitelji su Grad Crikvenica, Eko-Murvica, Županijska lučka uprava Crikvenica. Sudionici u programu su Dječji vrtić 'Radost' - Područni vrtić Selce, OŠ Zvonka Cara - Područna škola Selce, Srednja škola Dr. Antuna Barca Crikvenica, KUD 'Neven' Selce, KUD 'Vatroslav Lisinski' Crikvenica, Caffe bar 'Kiss' Selce, Udruga 'Primorski pijat', Udruga 'Sport&Fun', 'Jadran' d.d. Crikvenica, Kavana 'Toš'

15.05.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014