NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

17.01.2019
tekst
tekst

Iseljenički info

JAVNI POZIV, PUBLIC CALL, CONVOCATORIA PUBLICA! Dodjela stipendija za učenje hrvatskog jezika u Hrvatskoj

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Ilustracija (foto: Pixabay.com)

Za akademsku godinu 2018./2019.

Autor: CroExpress

PUBLIC CALL
CONVOCATORIA PUBLICA
INSTRUCTIONS/INSTRUCCIONES
FORMULARIO/FORM

S ciljem upoznavanja i njegovanja hrvatske kulture i nacionalnog identiteta te promicanja suradnje i povezanosti s iseljenim Hrvatima i njihovim potomcima, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je 18. svibnja 2018. godine Javni poziv za dodjelu stipendija za učenje hrvatskoga jezika u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2018./2019.

Na Javni poziv mogu se prijaviti pripadnici hrvatskoga naroda, njihovi supružnici kao i prijatelji hrvatskoga naroda i Republike Hrvatske koji njeguju hrvatski identitet i promiču hrvatsko kulturno zajedništvo, s navršenih 18 godina, završenom najmanje srednjom školom te s prebivalištem izvan Republike Hrvatske ili pak s prebivalištem/boravištem u Republici Hrvatskoj najviše dvije zadnje godine zaključno s danom objave Javnog poziva.

Prijava na Javni poziv se podnosi isključivo u elektroničkom obliku putem e-prijavnog obrasca dostupnog OVDJE.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama kandidati mogu poslati pisani upit najkasnije do isteka roka za podnošenje prijava na adresu elektroničke pošte: tecaj-hrvatskog-jezika@hrvatiizvanrh.hr ili nazvati na broj: +385 (0)1/6444-683, svaki radni dan od 10.00 - 15.00 sati.

21.05.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014