NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.01.2019
tekst
tekst

Zdravlje

ISTARSKE TOPLICE SLAVE ROĐENDAN Tim povodom održat će se Dan otvorenih vrata, a nudi se i odličan popust

Foto: Istarske Toplice

Foto: Istarske Toplice

Istarske Toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre.

Autor: CroExpress/PR

Istarske toplice 2. lipnja slave Dan istarskih toplica! Riječ je o proslavi 23. rođendana u vlasništvu Mirka Klimana.

Domaćini za taj dan pripremaju sportske igre umirovljenika iz Hrvatske i Italije, dječji program i, ono najzanimljivije, Dan otvorenih vrata. Tog će se dana moći posjetiti i razgledati smještajne jedinice Istarskih toplica, kao i Wellness centar.Osim toga, povodom 23. rođendana, cijene smještaja bit će manje 23%. Već od 225 kn po osobi može se dobiti noćenje, s uključenim korištenjem vanjskom i wellness bazena.

Istarske Toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre. Udaljene su 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta, 40 km od granice s Italijom i 10 km od granice sa Slovenijom. Nalaze se u netaknutoj prirodi izvan gradskog naselja gdje zelenilo, mir i tišina stvaraju poseban ugođaj za potpuni odmor.

Iznad samih toplica uzdiže se 85 metara visoka stijena Gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan. Poznat je po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (14 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i postoperativnu rehabilitaciju.Prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske Toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih među prva tri mjesta u Europi po kvaliteti i ljekovitosti vode. I

23.05.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014