NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

10.12.2018
tekst
tekst

Aktualno

UOČI UTAKMICE CroExpress osvanuo u jednim od najvećih argentinskih novina

Sve pohvale argentinskoj tvrtki za potez.

Autor: CroExpress

La Voz del Interior najvažnije su novine koje se izdaju u Cordobi, drugom najvećem argentinskom gradu i jedne od najvećih u zemlji. Postoje već 114 godina, a njihovo elektronsko izdanje samo na Facebooku ima više od milijun fanova.

CroExpress, najčitaniji medij za Hrvate izvan Republike Hrvatske, je u srijedu osvanuo u jednom članku La Voza, u kojem se argentinskim čitaljima donosi informacija o tome da je njihova tvrtka koja se bavi poslovanjem kreditnim karticama, Tarjeta Naranja, ispred svoje zgrade u Cordobi podigla dvije skulpture, u argentinskom i hrvatskom nogometnom dresu.

Argentinci navode kako su i hrvatski mediji prenijeli vijest o tome, što je prvi učinio upravo CroExpress, zahvaljujući argentinskom Hrvatu Cristianu Šprljanu, pa se u argentinskom članku i citira dio našeg.

Našu je vijest na Twitteru 'retweetala' i Tarjeta Naranja. A još je zanimljivije da nam se direktno javio jedan od djelatnika te tvrtke.

'Radim u Naranji, kreditno-kartičnoj tvrtci u Argentini! Dres vaše ekipe je prekrasan! A spomenik, koji se zove 'Zagrljaj', sjajan!', napisao nam je Juan Pablo Mon.

Sve pohvale argentinskoj tvrtki za potez. Ako je i bio marketinški i svojevrsna priprema za dolazak na naše tržište, u našim je očima u potpunosti uspio!

21.06.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014