NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.02.2019
tekst
tekst

Zdravlje

POLIKLINIKA DUBRAVICA Fizikalna terapija u srcu Dalmacije

Poliklinika Dubravica

Poliklinika Dubravica

Uz sve stomatološke usluge, Poliklinika Dubravica u sklopu impozantnog objekta nudi i razne druge medicinske usluge i to u moderno opremljenom Medicinskom centru Vodice.

Br. pregleda: 1214

Autor: CroExpress/PR 

Današnji ubrzani ritam života i svakodnevni stres nažalost utječu na naš organizam i zdravlje. Kako bi pronašli ravnotežu te kako bi mogli kvalitetno funkcionirati, potrebno je brinuti o sebi i svom zdravlju.
Bilo da vas muči bol u leđima, povišen tlak, preskače vam srce ili vas boli glava, imate madež koji mijenja oblik ili boju, potrebno je na vrijeme reagirati i potražiti mišljenje i pomoć stručnjaka.  U Medicinskom centru Vodice, u sklopu Poliklinike Dubravica na jednom mjestu pronaći ćete samo najviše standarde zdravstvene njege zahvaljujući visoko educiranom i iskusnom liječničkom te vrhunskoj dijagnostičkoj i terapeutskoj opremi.

Centar nudi usluge fizikalne medicine i rehabilitacije s fizikalnom terapijom, ima ambulantu interne medicine – kardiologije, neurologije, reumatologije, medicinske kozmetologije te ambulantu za liječenje boli.Kada je u pitanju fizikalna terapija osmišljeni su individualni programi vježbi, medicinska i relaksirajuća masaža kao i korektivna medicinska gimnastika djece i odraslih.
Program obuhvaća izradu individualnog pristupa liječenju bolesti i ozljeda lokomotornog sustava prema najsuvremenijim svjetskim standardima.
Posebno mjesto zauzima rehabilitacija u vrhunskom sportu koja je iznimno bitna za budućnost i karijeru sportaša. Rehabilitacija se planira i prilagođava svakoj vrsti i težini bolesti, općem stanju pacijenta, te njegovim potrebama i očekivanjima. Liječenje se provode primjenom različitih fizioterapijskih metoda (ultrazvuk, laser TENS, dijadinamske struje, galvanizacija, elektrostimulacija, magnetoterapija, udarni val) ili/i primjenom lijekova.Fizikalnu terapiju,
prema preporuci specijalista fizijatra, provode stručni i iskusni fizioterapeuti, a pravilna terapija može ubrzati proces vraćanja lokomotornog sustava u prvobitno stanje, te utjecati na kvalitetnije zacjeljivanje tkiva. Pri tome se koriste i specijalne tehnike rehabilitacije kao što su udarni val, Vacustyler i trakcija vratne i lumbalne kralježnice.Uz fizikalnu terapiju, stomatologiju i druge medicinske usluge kombinirajte sunce i more, odnosno savršeni odmor u Vodicama.

Više o fizikalnoj terapiji i ostalim uslugama Medicinskog centra pročitajte na njihovoj web stranici www.mcvodice.hr a naručiti se možete putem maila na info@mcvodice.hr ili pozivom na broj telefona +385 22 643 – 876

29.06.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014