NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

18.02.2019
tekst
tekst

Poslovne vijesti

PRIJAVITE VAŠE KANDIDATE Za godišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice

Foto: HTZ

Foto: HTZ

Nagradu će dobiti na Danima hrvatskog turizma.

Autor: CroExpress

Hrvatska turistička zajednica i ove godine dodjeljuje godišnje turističke nagrade kao posebno priznanje za iznimni doprinos pojedinaca, tvrtki i ustanova u razvitku hrvatskog turizma.

Prijave i kandidature za godišnje nagrade 'Anton Štifanić' i „Nagrada za životno djelo zaprimaju se od strane fizičkih i pravnih osoba do 31. kolovoza 2018. godine ispunjavanjem online obrasca.

Također, kandidature se zaprimaju i za nagradu 'Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine' i to do 27. srpnja 2018. godine.

Kandidature za izbor djelatnika godine mogu podnijeti turističke zajednice, ministarstva, strukovne udruge, tvrtke te jedinice lokalne samouprave putem online obrasca.

'Sustavom nagrađivanja želimo poticati izvrsnost, kreativnost, ali i motivaciju za daljnje uspjehe. Cilj nam je izdvojiti pojedince i subjekte koji su svojim radom, projektima i idejama pridonijeli razvoju hrvatskog turizma i pozicioniranju naše zemlje kao atraktivne turističke destinacije ljubaznih domaćina. Razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa s turistima, uz podizanje kvalitete usluge, ključan je segment u podizanju stupnja zadovoljstva gostiju te širenju pozitivnog imidža hrvatskog turizma', izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, pozvavši sve građane, turističke djelatnike i subjekte da ispune prijavnice i kandidiraju osobe koje će nagradu dobiti na Danima hrvatskog turizma koji se ove godine održavaju na Hvaru 25. i 26. listopada.

04.07.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014