NEWS FOR CROATIANS LIVING ABROAD

16.12.2018
tekst
tekst

HR Iseljeništvo

'GOSPODINE KOVAČ, PREUZMITE!' Njemački Bild predlaže da Bayern vrati Mandžukića: 'U očima mu se vidi želja za pobjedom i strast'

Foto: Hina/Damir Senčar

Foto: Hina/Damir Senčar

Lijep članak o našem reprezentativcu.

Br. pregleda: 4060

Autor: CroExpress

Novinar njemačkog lista Bild, Matthias Brügelmann, u članku napisanom nakon jučerašnjeg polufinala Svjetskog prvenstva, u superlativima govori o Mariju Mandžukiću.

Brügelmann kaže kako je jako sretan zbog Hrvatske, koja ima igrače poput Mandžukića. 'Kad pogledam u njegove blještave oči, vidim mnogo toga što je Bayernu moglo koristiti u utakmicama na ispadanje u posljednje četiri godine: žudnju, želju za pobjedom i strast', piše Bild.

Podsjeća da je Mandžo od 2012. do 2014. igrao za Bayern, da je osvojio tri trofera i zabio 25 golova u prvoj sezoni u kojoj je trener bio Pep Guardiola. No, s njim se nije slagao, govorilo se i o uvredama koje su letjele između Hrvata i Španjolca. 'On nije džentlmen, nego pobjednik', kaže Brügelmann.

Mandžukić je napunio 32 godine, što je možda previše za kupovinu, osim ako Juventus ponudi dobru cijenu. 'U ovom trenutku radije bih ga imao naprijed nego Lewandowskog. Gospodine Kovač, preuzmite!', zaključuje njemački novinar. 

12.07.2018.

Izdanje br. 39

CroExpress u PDF izdanju!

Pogledaj sva izdanja

Preuzmi

© CroExpress 2014